Vrijstaat Vanmol Brewing

<p>&copy; Luc Gordts</p>
Het brouwersduo Jan Panneels en Erwin Vanmol

Lange tijd bleef de bierpassie van cartoonist Erwin Vanmol beperkt tot het proeven van kwaliteitsbieren, het thuisbrouwen en het ontwerpen van etiketten voor zowel Belgische als Amerikaanse brouwers. In 2016 vond hij in het Vlaams-Brabantse Eizeringen, vlakbij de oude Frankische dries van ’t Nelleken, een geschikte brouwlocatie en richtte hij de microbrouwerij Vrijstaat Vanmol op.

Tijdens het ontwikkelen van nieuwe recepten en proefbrouwsels wordt Erwin bijgestaan door zijn brouwassistent en vennoot Jan Panneels. 

Een gepersonaliseerd etiket of zelfs een eigen bier ? Dat kan!

Verenigingen en ondernemingen die ter gelegenheid van een evenement of een jubileum een speciaalbier of gepersonaliseerd label willen laten ontwikkelen, kunnen ook bij Vrijstaat Vanmol terecht. Jan en Erwin hebben op dat vlak al heel wat ervaring opgedaan.

Scouts, Chiro, cultuurverenigingen, serviceclubs en bedrijven zoals Cohiba Atmosphere, VIER (Gert Late Night) en de regionale luchtvaartmaatschappij Air Antwerp hebben in dat verband al een beroep gedaan op de vaardigheden van Erwin en Jan. Voor meer info, zie onze gepersonaliseerde bieren-pagina.

Speciale korting voor verenigingen uit het Pajottenland

Vrijstaat Vanmol draagt het verenigingsleven een warm hart toe en biedt daarom aan verenigingen uit het Pajottenland een SPECIALE KORTING aan wanneer ze bij ons bier willen aankopen. Of het nu een sportclub, socio-culturele of politieke vereniging gaat, en of er een eetfestijn, fuif, wandeling, tentoonstelling of kwisavond wordt georganiseerd, het maakt niet uit. Vrijstaat Vanmol draagt graag bij tot het succes van uw evenement!

Sommige bieren zijn zelfs beschikbaar op vat. Onze brouwerij kan zelfs een GRATIS TAPINSTALLATIE ter beschikking stellen. Voor voorwaarden en reservatie: neem gerust contact met ons op.

Comments